GÅ TILLBAKA
    TILL MENY
    Bröllopspaket 2019-2020

    Att investera i en bröllopsfotograf innebär att föreviga en av de viktigaste dagarna i ens liv. Tillsammans skapar vi bröllopsfoton som får er att minnas tillbaka på er bröllopsdag med både värme och glädje. Vi förevigar känslorna, skratten, tårarna och all den kärlek ni känner för varandra. Alla de känslor och ögonblick som ni vill fortsätta minnas år efter år.

    Vill ni ha en fotograf som har lätt till skratt och älskar att fotografera spontanitet, glädje, mys och närhet. Skicka er förfrågan och låt mig berätta er historia.

    Alla fotografer har olika bildstil. Är jag er fotograf? Titta igenom mina bilder i portfolion, på Instagram och Facebook för att skapa en bild av hur jag fotograferar. Har ni tittat igenom och känner att så här vill vi att våra bröllopsfoton ska se ut. Toppen, då är jag rätt fotograf för er och ni skickar en bröllopsförfrågan för att se om ert datum är ledigt. Hittar ni inget paket som passar just era önskemål, helt okej. Alla är vi olika med olika smak och önskemål vilket gör mitt jobb så mycket roligare. Jag anpassar mina paket till det ni vill ha. Jag är här för att möta era behov så att ni får precis det ni vill ha för er bröllopsdag. Hör bara av er så diskuterar vi fram ett förslag som passar just er.

    Information vid bokning av Bröllopsfotografering

    Boka

    Om ni vill boka mig som er bröllopsfotograf fyller ni i formuläret här nedanför. Om ert datum är ledigt, bokar vi in ett möte antingen personligen eller via Skype. Från och med 2019 bokar jag inga bröllop utan att först ha träffat er eller pratat med er i telefon. För mig är det otroligt viktigt att vi skapar en bra relation för att era bröllopsbilder ska bli så bra som möjligt. 

     

    Bokningsavgift

    Om allt klickar och ni känner att jag är rätt bröllopsfotograf för er skriver vi kontrakt och ni betalar en bokningsavgift på 4000 SEK för att säkra ert datum. Resterande summa betalas sedan in senast två veckor före bröllopsdagen. När bokningsavgiften är betald är er dag säkrad. Bokningsavgiften betalas inte tillbaka om bröllopsfotograferingen avbokas. 

    Om ni vill kan vi boka in ytterligare ett möte närmare bröllopet inklusive en förfotografering. Det är frivilligt, men ett bra sätt för er att känna på hur jag fungerar bakom kameran. 

     

    Betalningsvillkor

    Jag erbjuder faktura med 30 dagars betalningsvillkor. Delbetalning kan också erbjudas.

     

    Milersättning

    Milersättning om 35 SEK/mil tillkommer när fotograferingsuppdraget sker utanför Uddevalla kommun. 

     

    Efter bröllopet

    Strax efter bröllopet kommer ni få en smygtitt på ett par av bilderna. Samtliga bilder levereras sedan senast 8 veckor efter bröllopet. 

    Köp till vackra fotoprodukter. Jag erbjuder flera olika produkter som kan köpas till både innan och efter bröllopet. Produkter med aktuell prislista hittar ni under information och Produkter.

     

     

    Liten

    Porträtt, vigsel och gratulationer. 

     

    • 3 timmar fotografering.
    • 100 högupplösta fotografier levererade i ett digitalt webbalbum.
    • Bröllopsmöte och en mindre förfotografering.
    • Ett USB-minne med alla foton i en vacker träask.
    • 10 mindre utskrivna foton.

    8 000 SEK

    Lagom

    Halvdag. Porträtt, vigsel och gratulationer. Förberedelser eller inledningen av middagen. 

     

    • 6 timmar fotografering.
    • 200 högupplösta fotografier levererade i ett digitalt webbalbum.
    • En egen app med med utvalda foton från er bröllopsdag som ni kan dela med vänner och familj.
    • Bröllopsmöte och förfotografering.
    • Ett USB-minne med alla foton i en vacker träask.
    • 10 mindre utskrivna foton.

    16 000 SEK

     

     

    Stor

    Heldag. Jag fotograferar hela er bröllopsdag. 

     

    • 12 timmar fotografering.
    • 400 högupplösta fotografier levererade i ett digitalt webbalbum.
    • En egen app med med utvalda foton från er bröllopsdag som ni kan dela med vänner och familj.
    • Bröllopsmöte och förfotografering.
    • Ett USB-minne med alla foton i en vacker träask.
    • 10 mindre utskrivna foton.
    • En vacker fotobok med utvalda foton från er bröllopsdag.

    22 000 SEK

    DESTINATION WEDDING

    Se hit alla bröllopspar som funderar på att gifta sig utomlands under 2019. Jag har ett toppenerbjudande som är lite för bra för att vara sant.

    Då ni står för min resa och boende erbjuder jag en 12-timmars fotografering för samma pris som för en 4-timmars fotografering. Ni sparar alltså 15 000 kr. Hur fantastiskt låter inte det! Låter det som något för er? Skicka iväg ett mail så pratar vi mer. Jag hade älskat att få föreviga er drömdag.

    Skicka er bokningsförfrågan