GÅ TILLBAKA
    TILL MENY
    Lite om mig

    Vad glad jag blir att ni har hittat hit. Jag är en fotograf med stort fokus på relationer och känslor. Jag har lätt till skratt och vill fånga ögonblick precis så som de är. Inga stela poser eller tillgjorda leenden. Genom mina bilder vill jag föreviga viktiga ögonblick som ni vill fortsätta minnas i generationer.

    De små ögonblicken,
    och de stora känslorna.

    Att fotografera och lära känna nya människor genom en kameralins är något av det roligaste jag vet. Att vara fotograf handlar så mycket mer än att skapa vackra bilder. Jag strävar efter att bilderna ska utstråla närhet och värme. Jag vill att mina bilder ska vara äkta och visa berättelsen om er.

    Genom det genuina, lite knäppa, retsamma, ömma, roliga och unika..

    Jag är 31 år och njuter av livet tillsammans med min sambo Niklas. Jag är en enkel tjej som älskar livet på landet och salta bad. Vi bor på Sveriges framsida, västkusten. Jag utgår från Ljungskile men fotograferar gärna över hela världen.

    Jag älskar det spontana och är oförskämt nyfiken. Jag är ingen kvällsmänniska och kan inte leva utan mitt kaffe på morgonen. Jag älskar att läsa, allra helst romantiska romaner med en stark hjältinna. Jag vet vad jag vill, men är rädd att trampa andra på tårna. Ömhjärtad och har svårt att ta kritik. Jag längtar efter äventyr, älskar naturen och stora blombuketter. Jag uppskattar det enkla och genuina i ett helhjärtat gapskratt.

    Kärleken till fotograferingen började redan för flera år sedan när jag som liten kände en dragning till gamla fotografier och all den historia fotografierna berättade. Genom en kameralins sparades ögonblick fyllda av glädje, känslor och gemenskap. Ögonblick som blev till historia och som sparades i generationer. 

    Jag skulle älska att få vara en del av er historia. Få möjlighet att berätta er historia, utmana min kreativitet för att ta ut det mesta utav er. Låt oss skapa något fantastiskt tillsammans.