GÅ TILLBAKA
    TILL MENY

    Att våga vara öppen till förändringar stora som små leder ofta till något positivt. Vi tog chansen när vi fick möjlighet att flytta till landet och vi har inte ångrat oss en sekund. Det finns inget vackrare eller mer rofyllt än vår natur, och nu lever vi mitt bland den. Inget buller eller brus, ingen stress eller grå betong. Utan nu njuter vi av lugnet bara naturen kan ge. Svalkande kvällsdopp, syrsorna som spelar, fågelkvitter och vinden som blåser i träden. Vi har frågat oss flera gånger om detta verkligen kan vara sant, bor vi verkligen här eller är vi bara på semester?

    Hade någon frågat mig för bara något år sedan om jag trodde jag skulle flytta tillbaka till landet och mina barndomstrakter hade jag sagt aldrig. Det fanns inte på kartan och nu står jag här med en overklig känsla att allt bara fallit på plats. Bara sådär, tack vare en chansning och ett spontant beslut känns livet mer rätt än vad de någon sin gjort.