GÅ TILLBAKA
    TILL MENY
    Gravidfotografering
    • 1-2 timmars fotografering utomhus.
    • Möjlighet att fotograferas på flera platser.
    • Konsultation via mail inför fotograferingen.
    • Lån av vacker gravidklänning.
    • Ca 30 foton för urval i ett digitalt urvalsgalleri.
    • Fri ombokning vid dåligt väder.
    • 20% rabatt på en barn- eller familjefotografering efter barnets födsel.

    850 SEK

     

    Kostnad för foton tillkommer. Högupplösta digitala foton och fotoprodukter köps till separat. 

    Hur går

    det till?

    Ø1
    Innan fotograferingen
    Ø2
    Prisinfo
    Ø3
    Vad ska du ha på dig
    Ø4
    Under fotograferingen
    Ø5
    Efter fotograferingen

    Det är vanligast att fotograferas när man är i vecka 28-35, men jag utgår gärna helt från vad du önskar och kan. Det är bra om du kontaktar mig i god tid innan så vi har möjlighet att boka in en fotograferingen en tid när det passar som bäst.

    Om ert önskade datum är ledigt skickar jag ut kontrakt och faktura på fotograferingssavgift på 850 SEK för att boka fotografering och datum. Foton och produkter ingår inte i den här avgiften utan köps till separat efter fotograferingen. Fotograferingsavgiften ska vara betald senast två dagar innan fotograferingen.

    Jag erbjuder flera olika gravidklänningar som du kan låna till fotograferingen. Det går lika bra att ha på sig egna kläder om man vill det.

    Under vintertid är det bra om du tänker lager på lager. Gravidklänningarna är långa så du kan ha både byxor och kängor under som inte syns. Jag har även med mig filtar, små värmekuddar vi kan fästa under kläderna och något varmt att dricka.

    Jag utgår från Ljungskile och har flera fina platser omkring Ljungskile/Uddevalla som ger det bästa ljuset för fotografering både under vinter- och sommartid.

    Vid fotograferingar utanför Uddevalla kommun tar jag en reseersättning på 35kr/milen.

    Efter fotograferingen levereras ett urvalsgalleri inom 2-8 veckor. Ni väljer då ut hur många och vilka foton ni vill beställa. Foton och produkter köps alltså till separat efter fotograferingen. Ytterligare prisinfo lämnar jag ut vid bokningsförfrågan.

    Boka nu