GÅ TILLBAKA
    TILL MENY

    Så många möjligheter. Ett blankt blad. Här ser vi ett frodigt trädgårdsland och inte en övervuxen trädgård. Utan ringlande gångar mellan vildvuxna ängsblommor, vitlök, potatis och hallonbuskar. Sköna sittmöbler för vila och eftertanke. Det är en dröm för mig att få skapa, använda fantasin och med se fram emot till skördetiden. Sedan jag flyttade till stan är trädgårdsjobbet något jag verkligen saknat. Att få bli jordig på händerna, trött i kroppen och all förväntan om man lyckats eller om det kräver fler försök. För om det är något jag lärt mig kan man aldrig räkna med något när det kommer till trädgård och grönska, utan ödmjukt får man vänta och hoppas att man lyckats. Största delen av trädgården på baksidan kommer vi låta vara för att se hur trädgården förändras genom de olika årstiderna, men en köksträdgård kan vi inte hålla oss i från att börja skapa. En liten del av baksidan kommer vi börja planera för ett trädgårdsland redan nu i höst. Planera, gräva upp, gödsla och göra klar inför vårens planteringar. Kanske hinner vi plantera lite inför nästa säsong, men vi får se. Inga krav eller måsten utan bara glädje.

    Nu önskar jag er en härlig söndag. Jag ska ta med kaffet in till min man och jag kan locka honom till att vakna. Morgonpigg som jag är, blir det ofta lite egentid med en kopp te innan frukost och innan dagen börjar. Lata underbara söndagar.

     

    0 COMMENTS

    Leave a Comment

    Your email address will not be published. Required fields marked *

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.